+45 4636 3652 info@vec-eftf.dk

CARPORTE

Skal bilen i tørvejr, eller mangler du en carport eller garage som opbevaringsrum, finder vi en løsning, der passer til din ejendom og dine behov. Ønsker du en muret garage, har vi meget erfaring som byggekordinator og med at lede og håndtere entrepriser og kan hyre andre håndværkere til at udføre den del af entreprisen, de er bedst til.

Få rådgivning og vejledning ift. materialevalg, konstruktion og udseende

Vi rådgiver dig omkring konstruktion, materialevalg og udseende og hjælper dig med at beslutte, hvordan carporten eller garagen bliver en integreret del af din ejendom. Vi har gennem årene udarbejdet mange tegninger over tilbygninger, så vi vil altid foreslå, at du får bygget noget, der passer præcis til din bolig og som vi qua erfaring ved, at du bliver gladere for på den lange bane. Du skal være glad for den ny carport mange år frem. Derfor sætter vi også en ære i at give dig råd og vejledning om, hvad der kunne være den bedste løsning. Det kan jo være, at vi har et par løsningsforslag, du ikke selv har tænkt over?

Med en ny garage, en carport eller et skur eller udhus får du ekstra kvadratmeter til din bolig væsentlig billigere end, hvis du bygger til selve husets boligareal. Carporten er naturligvis primært til bil, motorcykel, scooter eller cykler, men både garager, skure og udhuse kan være gode som ekstra opbevaringsplads.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR ET TILBUD?

RING TIL OS

Telefon nr.: +45 4636 3652

SEND OS EN MAIL

E-mail: info@vec-eftf.dk

ÅBNINGSTIDER

Man-Tors: 07.00 - 15.30
Fre: 07.00 - 14.00
Lør-Søn: Lukket