+45 4636 3652 info@vec-eftf.dk

KØKKENER

Mange siger, at køkkenet er husets hjerte, men det modtager også meget slitage. I de senere år har vi set en stor stigning i danskere, der bruger mere og mere tid på boligindretning og deres køkkener.

 

Standard køkken fra køkkenfirma

Påtænker du at købe et nyt køkken eller har du allerede købt et køkken, så overvej at bruge en uddannet fagmand til at montere det. Det sikrer dig, at du ikke får nogle problemer med køkkenet på længere sigt, da et køkken typisk skal holde i mange år.

 

Snedkerkøkken

Overvejer du at få specielle låger til dit køkken, kan vi også hjælpe med det. Mange idag vælger at købe grundelementerne i en køkkenforretning og får herefter lavet specielle fronter og tilpasninger for at matche køkkenet med netop deres drøm. Vi har eget snedkerværksted og har lavet skabs-fronter og låger i mange år og har derfor stor erfaring i at designe og udarbejde specielle ønsker.

 

Køkkenrenovering

Har du et ældre køkken, der blot trænger til en opfriskning, så kontakt os for at høre om dine muligheder. Ofte behøves ikke udskiftning af hele køkkenet for at få dit køkken til at virke nyt og lækkert igen. Oftest kan en nytænkning af køkkenets design med nye greb, bordplade, vask m.v. blive en ligeså god løsning.

 

Køkkenopgaver, vi kan hjælpe dig med

  • Renovering af ældre køkkener
  • Design og montering af nyt køkken
  • Montering eller udskiftning af køkkenelementer
  • Tilpasning af køkkeninventar
  • Rive det eksisterende køkken ned
  • Lave totale køkkenløsninger

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR ET TILBUD?

RING TIL OS

Telefon nr.: +45 4636 3652

SEND OS EN MAIL

E-mail: info@vec-eftf.dk

ÅBNINGSTIDER

Man-Tors: 07.00 - 15.30
Fre: 07.00 - 14.00
Lør-Søn: Lukket