+45 4636 3652 info@vec-eftf.dk

OMBYGNING / TILBYGNING

Vi tilbyder professionelt tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med tilbygninger, nybygninger eller ombygninger. Vi sætter en ære i at udføre professionelt arbejde og vi har næsten 50 års erfaring med i baggagen.

 

Rådgivning
For os er rådgivning vigtig, og vi sørger for at rådgive dig ned i mindste detalje. Vi sørger altid for at undersøge de forskellige muligheder ud fra dine præmisser og spørger samtidig grundigt ind til dine ønsker og behov. På denne måde er vi ordentlig klædt på til at præsentere den helt rigtige løsning til dig. Grundet erfaring ved vi, hvilke områder en kunde som regel har overset og vi når hele vejen omkring processen.

Vigtige overvejelser inden ombygning
Inden du går i gang med en om- eller tilbygning af din bolig, bør du gøre dig nogle overvejelser i forhold til form og arkitektur. En om- og tilbygning skal helst klæde den eksisterende ejendom, men skal tilbygningen ligne det oprindelige hus, eller skal den have sit helt eget udtryk?

Du bør overveje, hvilke ønsker du har til tilbygningens funktionalitet. Lysvinkler, materialer og lignende har typisk stor betydning i forhold til det endelige resultat, der gerne skulle leve helt op til dine forventninger. Vi meget ud af grundig rådgivning, og vi sørger for, du er ordentlig klædt på til at vurdere, hvilken mulighed der er mest velegnet til din bolig. Derudover har vi gennem mange år lavet tegninger og skitser, og kan rådgive dig ift. de krav, der ligger ved kommunen, før du må gå igang med en tilbygning.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR ET TILBUD?

RING TIL OS

Telefon nr.: +45 4636 3652

SEND OS EN MAIL

E-mail: info@vec-eftf.dk

ÅBNINGSTIDER

Man-Tors: 07.00 - 15.30
Fre: 07.00 - 14.00
Lør-Søn: Lukket