+45 4636 3652 info@vec-eftf.dk

BINDINGSVÆRK

Vi udfører alle former for renovering af bindingsværk – lige fra et enkelt løsholt til hele hussider. Vi bestiller gerne på specialmål på savværk og skærer evt. selv tømmeret til renovering hjemme på vores snedkerværksted. 

Vi mener, det er vigtigt at renovere på en måde, så huset bliver ved med at bevare den stil, som det i tidernes morgen er bygget i. Vi tager derfor altid udgangspunkt i det enkelte hus, og foretager herefter de nødvendige renoveringer i samme stil. På den måde kan et gammelt hus bevare den charme og sjæl, det besidder.

 

En rigtig god investering at renovere løbende

Erfaringen fortæller os, at det er en god investering at vedligeholde bindingsværkshuse løbende. I den forbindelse er det er vigtigt, at få hjælp fra en fagmand, som har god erfaring med bindingsværkshuse. På den måde får man også både et godt overblik over den generelle tilstand af bindingsværket, samt et overblik over, hvad der bør repareres, og hvordan skaden er opstået.

De typiske rådskader på bindingsværk skyldes fugt og fugtskader kan på længere sigt udvikle svampe- og insektangreb. En fugtskade på bindingsværket kommer typisk fra utætte tagrender eller nedløb, sætninger i soklen, forkert konstruktion eller manglende vedligeholdelse.

Udover vores næsten 50 års erfaring i byggeri og renovering, bl.a. af bindingsværk, har vi også vores eget snedkeri, som er en stor fordel, da vi selv kan udføre mange af de specielle løsninger ift. profiler og dimensioner, der kan være behov for i forbindelse med reparation af bindingsværk, som f.eks. udskiftning af bundrem, stolpeenheder eller skiftning af hele facader/gavle.  

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR ET TILBUD?

RING TIL OS

Telefon nr.: +45 4636 3652

SEND OS EN MAIL

E-mail: info@vec-eftf.dk

ÅBNINGSTIDER

Man-Tors: 07.00 - 15.30
Fre: 07.00 - 14.00
Lør-Søn: Lukket