+45 4636 3652 info@vec-eftf.dk

ENTREPRENØR / BYGGEKOORDINATOR

Leder du efter et erfarent og professionelt byggefirma til at stå for totalentreprisen på dit byggeprojektet, så er vi et oplagt valg. Vi har mange års erfaring med totalentrepriser indenfor alle typer for både private og det offentlige. Det være sig totalentrepriser af nyt hus, sommerhus, 1. sal, tilbygning, ombygning, renovering, nyt køkken, institutioner m.v.

Med vores mangeårige erfaring, sørger vi for i samråd med dig, at rådgive dig bedst muligt, så der bliver taget højde for alle vigtige parametre og ønsker – og finder sammen den bedste løsning for din totalentreprise.

Kommunikation mellem bygherre, rådgiver og entreprenører er et væsentligt indsatsområde for at sikre, at et projekt gennemføres med succes. Når vi indleder et byggeri eller renovering, sørger vi for at sætte en stærk organisation op, der ofte vil drøfte byggeriets fremdrift, sundhed og sikkerhed på byggepladsen samt store og små problemstillinger, der kan opstå undervejs.

Vi tager os af det hele

Vi samarbejder med nogle dygtige, loyale og professionelle fagfolk med stor ekspertise inden for hvert deres område – der alle vægter kvalitet lige så højt som os. Vores samarbejdspartnere er lige fra arkitekt, elektriker til VVS’er, murer, maler, kloakmester, anlægsgartner m.v.

Vores kendskab og erfaring med totalentrepriser er mangeårig og vi går ikke på kompromis med noget som helst. Vi bruger kun de bedste materialer, der er bestemt i samråd med dig. Derud over bruger vi kun danske håndværkere og sørger for, at tage højde for alle de nødvendige byggeregler samt energikrav, der er i dag.

Byggekoordinator

Har du en håndfuld af håndværkere, du ønsker at bruge, så brug os som din byggekoordinator. Vi har på mange projekter været koordinator og du betaler kun for vores tid og bliver faktureret individuelt ​af alle håndværkere.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR ET TILBUD?

RING TIL OS

Telefon nr.: +45 4636 3652

SEND OS EN MAIL

E-mail: info@vec-eftf.dk

ÅBNINGSTIDER

Man-Tors: 07.00 - 15.30
Fre: 07.00 - 14.00
Lør-Søn: Lukket