+45 4636 3652 info@vec-eftf.dk

GULVE

Trægulve er danskernes foretrukne valg når det kommer til gulve – og det forstår vi godt. Trægulve er naturligt smukke og giver et både behageligt og praktisk underlag. Vi vejleder gerne om valg af træsort med hensyn til holdbarhed, arkitektur og vedligehold. Vi sørger også for det helt rigtige undergulv, så dit trægulv får forsvarlig fastgørelse, fugtspærring og trinlydsdæmpning.

Efter næsten 50 år i faget, har vi oparbejdet stor erfaring med mange typer træmaterialer til gulve. Vi ved hvilke materialer der er solide og stærke, hvilke der egner sig bedst til samtlige rum i boligen, hvilke der fremhæver boligens æstetiske udtryk samt hvilke gulve der er nemme at vedligeholde. Når gulvet er lagt, sørger vi for, at lister og lignende finish er ordnet. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder ikke kun bliver glade for det installerede – men i særdeleshed det endelige resultat som en helhed.

At lægge gulv er en større opgave, der kan være svær at klare på egen hånd. Det kan derfor anbefales at få opgaven udført af et firma med den rette faglighed. Uanset om du ønsker laminatgulve, vinylgulve, lamelgulve eller plankegulve, kan vi løfte opgaven.

 

Gulv typer

Vi står gerne for hele opgaven, og vi kan brække dit gamle gulv op, hvorefter vi lægger det nye. Vi arbejder kun med kvalitetsmaterialer, så dine gulve holder længe og uden reklamationer.

Vi lægger bl.a. gulve i følgende materialer:

  • massive gulvplanker
  • laminat
  • parket

Deruover har vi mange års erfaring med at lægge alle former for gulve, både flydende- og  massive plankegulve.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR ET TILBUD?

RING TIL OS

Telefon nr.: +45 4636 3652

SEND OS EN MAIL

E-mail: info@vec-eftf.dk

ÅBNINGSTIDER

Man-Tors: 07.00 - 15.30
Fre: 07.00 - 14.00
Lør-Søn: Lukket