​Udestuer og væksthuse

Vi bygger udestuer og væksthuse for private, der for eksempel ejer et hus, et fritidshus eller et kolonihavehus. Vi kommer gerne ud for at måle op og komme med inspiration til forskellige gode løsninger. Vi ser måske noget, som du ikke selv har tænkt på, og det er ofte muligt at holde budgettet for udestuer og væksthuse, selvom vi skaber nye muligheder.

Vinterhaver er udestuer med isolering til kolde dage

Udestuer med lidt isolering bliver til vinterhaver, hvor I kan sidde langt ind i efteråret, men også hvor der bliver ekstra plads, når der er gæster, og hvor der kan varmes op en enkelt aften, hvis der bliver behov for udestuen om vinteren. Udestuer kan endvidere benyttes som orangerier, hvor citrustræer og stedsegrønt kan overvintre.

De fleste væksthuse er traditionelle drivhuse, men mange vælger at få lavet større væksthuse, hvor der desuden er mulighed for at sidde med en kop kaffe, men vi laver både store og små væksthuse, og udestuer kan også benyttes som væksthuse. Dog er traditionelle drivhuse bedre, hvis der er tale om en køkkenhave.

Vi tilbyder arkitekthjælp hvis det skal være rigtigt godt

Vi tilbyder arkitekthjælp til især udestuer, hvis det skal være ekstra elegant. Vores samarbejdspartner har altid en masse gode og kreative ideer, som vores kunder er glade for. Derfor er det altid en god løsning, hvis det skal blive ekstra godt.

Kontakt

Kontakt gerne os hos Tømrermester Vagn Christiansen Eftf. ApS i Roskilde på telefon 46 36 36 52 eller på e-mail: info@vec-eftf.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udestuer og væksthuse.