​Køkkener vedligeholdes og moderniseres

Vi vedligeholder, moderniserer og udskifter køkkener i huse og lejligheder. Nogle ønsker en mindre make-over med lidt maling, nye beslag, nye bordplader og måske nye låger, mens andre ønsker helt nye elementer. Der er også nogle, som ønsker en total renovering, hvor der virkeligt skabes et nyt køkken.

Moderne køkkener skal være madværksteder

Samtalekøkkener er på vej retur, for i dag skal køkkener være praktiske og funktionelle værksteder, men de skal også være rummelige, lyse og rengøringsvenlige. Køkkener må også gerne have plads til at spise morgenmad og den daglige middagsmad, og de må godt være åbne, hvis der er plads, eller hvis vi kan skabe plads.

Folk har naturligvis forskellige krav til deres køkken, for to personer i en toværelses lejlighed har andre behov end to voksne og to børn i en villa på 200 m2. Og det modne par med 4-5 fælles og sammenbragte børn, samt børnenes ægtefæller og deres børn, stiller store krav til et køkken for at kunne forberede en påskefrokost eller juleaften, hvor alle er samlet.

Vi hjælper med at skabe det helt unikke køkken

Vi kommer ud for at måle og rådgive, ligesom vi giver masser af inspiration, men vi tilbyder arkitekthjælp, hvis det skal være helt unikt. Vores samarbejdspartner, der er arkitekt, har masser af gode og kreative ideer, som vores kunder er glade for. Derfor er det løsningen ved de større udfordringer.

Kontakt

Du kan kontakte os hos Tømrermester Vagn Christiansen Eftf. ApS i Roskilde på telefon 46 36 36 52