​Vi lægger nye gulve og vedligeholder de gamle

Vi lægger flotte gulve for private boligejere, kirker, hoteller og andre, som gerne vil have trægulve. Vi vedligeholder og reparerer også gulve. Trægulve behøver ikke at være bøvlede at holde rene, hvis du vælger det rette træ og den rette overfladebehandling. Vi hjælper naturligvis med vores viden og erfaring, så du vælger den rette løsning.

Vi lægger blandt andet gulve af massivt træ og af parket

De fleste boliger har gulve i en eller anden form for træ, og så er der fliser eller klinker i visse dele af boligen som for eksempel i badeværelset, men flere og flere vælger at få trægulve af massivt træ fremfor blandt andet parketgulve. Massivt træ kan med fordel benyttes i fællesrum som for eksempel entreen, fordelingsgangen og stuen, hvor dine gæster kommer, og hvor I er sammen til daglig.

Vi vejleder om den bedste behandling af dine gulve

Den rette overfladebehandling skal tage hensyn til børn, indendørs fodtøj og måske direkte adgang fra haven, men også ens tålmodighed i forbindelse med rengøring. Nogle flader er nemmere at holde rene end andre, og dertil kommer den løbende pleje og vedligeholdelse. Men vi kan altid finde en løsning, der passer til det enkelte hjem og de enkelte rum, eller som passer til virksomheden eller institutionen.

Du kan ringe på telefon 46 36 36 52 for at tale med os hos Tømrermester Vagn Christiansen Eftf. ApS omkring forskellige løsninger på nye gulve og for at få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til info@vec-eftf.dk for at høre mere.